Wyckmans Wim Tuinarchitectuur bvba
Hovesesteenweg 102, 2530 Boechout
03 829 00 87

Het spreekt voor zich dat uw wensen en verlangens onze eerste prioriteit zijn. Precies daarom komen wij langs voor een vrijblijvend gesprek.

Alle terreingegevens zoals maten, hoogtes, tuinomgeving, gevelzichten, … worden verzameld.  Vervolgens starten we met de vormgeving van uw tuin en de structurele beplanting.  In deze fase worden alle ideeën omgezet in een uniek, creatief ontwerp. 

Als het voorontwerp op punt staat, gaan we terug rond de tafel zitten en  bespreken we uitvoerig hoe het geheel is opgebouwd. Op die manier krijgt u een duidelijk beeld van het te bekomen resultaat.

Tot slot gaan we de tuin aankleden met de beplanting. Bij dit beplantingsplan krijgt u plantenboeken zodat u de plantenkeuze rustig kan bekijken.

Er worden eventuele  aanpassingen gedaan zodat het eindresultaat volledig voldoet aan uw wensen. Dit alles wordt in een definitief presentatie- en beplantingsplan gegoten. Van het geheel maken we dan een vrijblijvende, gedetailleerde prijsofferte voor de uitvoering van de werken.

Mocht u al een tuinplan hebben, dan baseren wij onze offerte op uw plan.

Indien uw tuin reeds voldoet aan uw wensen, maar u wil bijvoorbeeld enkel een terras, afsluiting of vijver, kan u steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg - Waterpartij - Wyckmans Wim Tuinarchitectuur bvba

 

img_divider

Van ontwerp tot aanleg

WW-tuinen ontwerpt en realiseert onderhoudsvriendelijke tuinen met een unieke vormgeving en bijpassende plantenkeuze, die voldoet aan al uw wensen en verlangens.